AIME
 
AIME - gyógymatrac szakértőAIME
Kiemelt egészségpénztári matrac szolgáltató

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI PARTNEREINK

AIME
MemoStar matrac

A MemoStar luxus gyógymatrac speciális alapanyagát az amerikai NASA fejlesztette ki. Olyan ANTIDINAMIKUS anyagokat kerestek, amelyek a CSÚCSTECHNIKA mai állása szerinti legnagyobb energiaelnyelést biztosíthatják. E különleges anyagoknál jobb, az alváskultúra terén jelenleg nem alkalmazható NYOMÁSELOSZTÁSI tulajdonságaikat az eddig ismert alapanyagok meg sem közelítik. A MEMO-LEVEL szintek emlékeznek a testkontúrra, azt szinte lebegtetik.

A bőrkontaktusnál fellépő kis nyomásértékek miatt a kapilláris-keringés tökéletes maradhat, ezért a szövetek vér- és OXIGÉN ellátása maximális értékű. A STABIL-MAG a matrac megfelelő keménységét biztosítja.

AIME

A MemoStar luxus gyógymatrac speciális
antiallergén, nagy
kopásállóságú és nagy szakítószilárdságú huzata különleges, első osztályú, garantál-
tan válogatott alapanyagokból készül.
 

A precíz gyártás során az ISO 9000 és ISO 9002 szabványok szerinti legszigorúbban meghatározott BIO- technológiát alkalmazzák.

   

 

 

Páraelszívó képessége nagy, a melegérzetet megszünteti, ezzel gátolja az izzadást, ezért antireumatikus gyógyhatásÚ.

MemoStar matracÉlvezze Ön is a XXI-ik századi csúcstechnológia vívmányait, melyek ma már az Ön otthonába kerülhetnek, és minden nap szolgálhatják az Ön egészségét, biztosíthatják a regenerációs pihenését, így másnap teljes erővel, jobb kondícióval kezdheti mindennapi munkáját. Az Ön egészségének megőrzése jó befektetés. E BIO-szintetikus luxus matrac – mint rendszer – a jelenlegi legújabb és legkorszerűbb fejlesztések eredményeképpen jött létre, hatásfoka messze felülmúlja az eddig ismert más megoldásokat, és tartóssága is sokkal jobb azokénál. Válassza Ön is a legjobbat saját, valamint szeretteinek egészségéért.

MemoStar matrac - 4 év garancia

MemoStar YOUNG fiataloknak

A MemoStar EH matrac alsó Memo rétege és a Stabil mag együttesen biztosítják a megfelelő síkrugalmasságot, a felső Memo réteg pedig a személyre szabott "adaptált" pontrugalmasság létrehozásáért felelős. A három réteg komplex nyomáselosztási mechanizmusa a kemény matracokat kedvelők minden igényét kielégíti. A matrac szimmetrikus felépítésû. 2-2 cm-esek a memo rétegek.

MemoStar MEDIUM középkorúaknak

A MemoStar MH matracoknál is hasonló elven jön létre az optimális nyomáselosztás. A matrac asszimetrikus. A memo rétegek magassága 2-4 cm. Közepesen kemény luxus matrac, mely oldalt és háton fekvőknek javasolt. Variálható, jól adaptálható a változó fizikai állapotokhoz.

MemoStar OLD idősebbeknek

Kiváló nyomáselosztású asszimetrikus matrac. A memo rétegek magassága 2-6 cm, ezért nagy hatásfokkal alkalmazható nyomásérzékenység esetén is.

AIME

FORGALMAZOTT MÁRKÁK

 
 
AIME