AIME
 
AIME - gyógymatrac szakértőAIME
Kiemelt egészségpénztári matrac szolgáltató

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI PARTNEREINK

AIME

Elastimed a gyógymatrac

Szerkezete a bio-matracokÉ,
anyaga a jövŐÉ, a vÁlasztÁs az ÖnéÉ...

ELASTIMED ALLERGENA

A vegyipar forradalmian új szintetikus anyagai egyre több helyen váltják ki az eddig megszokottakat. Így történik ez az alváskultúra területén is. E csodálatos anyagok speciális fizikai tulajdonságaiknak köszönhetően - az életkori sajátosságoknak megfelelően - nagy hatásfokú adaptációs lehetőséget biztosítanak, a személyre szabott izomstimuláció és nyomáselosztási mechanizmus arányának helyes kiválasztásában. Az izomstimulációra azért van szükség, hogy ne lustuljanak el idő előtt a gerinccsigolyákat helyükön megtartó izmok, a nyomáselosztási mechanizmust pedig azért kell biztosítani, hogy a csigolyák közti rés párhuzamos maradhasson, ezzel meggátolva a porckorongok és a csigolyák deformálódását. Így e matrac rendkívül egészséges és kényelmes akár hason, oldalt, vagy hátonfekvők vagyunk. Tartósak és formatartóak, ezért nagy testsúly esetén is kiválóan alkalmazhatók. Speciális alapanyaguk antifungális és antibakteriális, azaz nem tud megtelepedni bennük semmiféle gomba, baktérium és atka. A nagysorozatú gyártásnak és a legkorszerűbb technológiáknak (ISO 9000) köszönhetően kiváló minőségűek ugyanakkor olcsóbbak, és előállításuk érdekében nem válik szükségessé a természet fosztása.

Szerkezete:

AIMEA matrac három rétegből áll, a két szélső elastimed réteg között helyezkedik el a stabil mag. Minél nagyobb e réteg magassága, a matrac annál stabilabb és keményebb.

matrac szerkezete

A vizsgálatok eredményeképpen 2 típusban készül:

MEDIUM-HARD tipus:

A matrac egyik oldala MEDIUM a matrac másik oldala HARD keménységű

EXTRAHARD-HARD tipus:

A matrac egyik oldala EXTRAHARD a matrac másik oldala HARD keménységű

MEDIUM (M):

Közepesen kemény felületű matrac, középkorúaknak.
Elastimed - MEDIUM (M)Nyomáselosztás: magas.
Izomstimuláció: közepes.

HARD (H):

Kemény felületű matrac, fiatalosan középkorúaknak.
Elastimed - HARD (H)Nyomáselosztás: közepes.
Izomstimuláció: magas.

EXTRA HARD (EH):

Nagyon kemény felületű matrac, fiataloknak.
Elastimed - EXTRA HADR (EH)Nyomáselosztás: alacsony.
Izomstimuláció: nagyon magas.

AIMENapjainkban - a civilizációs ártalmak miatt valamint a mozgáshiány következtében - az életkor előrehaladtával a vázizomzat terhelhetősége jelentősen csökken. Ennek következményei az ismert krónikus mozgásszervi panaszok (gerinc, nyak, váll, csípő és térdizületi fájdalmak). Ezen tények ismeretében nagy örömmel üdvözöljük az ELASTIMED gyógymatrac családot, melynek kialakításánál a tervezők és a szakértők szem előtt tartották a különböző korosztályok mozgásszervi igényeit. Míg az "EXTRA HARD" tipusú matrac a fiatal, jó tónusú izomzattal rendelkezőknek nyújt egészséges éjszakai pihenést és maximális felfrissülést, addig a "NORMAL" matrac variáció az idősebb, esetleg már mozgásszervi gondokkal is küzdő betegeknek biztosítja a pihentető, nyugodt alvást. Mivel rendkívül fontos az izomzat terhelhetősége szempontjából az éjszakai regenerációs pihenés, e gyógymatrac-család segítségével mindenki a neki leginkább megfelelő rugalmassági tényezőjű matrachoz juthat hozzá. E matrac alkalmazásával elérhető, hogy a mozgásszervi panaszok később jelentkezzenek, és a várható progresszió lelassuljon. Így nemcsak a "gyógyító munkában" kaphatunk segítséget, hanem nagy hatásfokú gyógyászati segédeszközként a "prevencióban" is, mivel a személyre szabott adaptáció miatt a mozgásszervek kornak megfelelő elváltozásai látványosan csökkennek.

ELASTIMED STANDARD ELASTIMED INCONTINENT

ELASTIMED STANDARD

Levehető pamutvászon huzatban készül. Komfortfokozata hagyományos. Intézeti felhasználásra javasolt.

ELASTIMED INCONTINENT

Levehető pamutvászon huzatban készül. Komfortfokozata hagyományos. Intézeti felhasználásra javasolt.

AIME

FORGALMAZOTT MÁRKÁK

 
 
AIME